Anketa: Gdje ćete ove sezone gledati F1? - F1puls
KRAJ: Hrvatska - Bahrein 28:18 - Germanijak
Argentina je s nova dva boda skočila na drugo mjesto ljestvice s četiri boda koliko ima i vodeća Danska koja od 20. 30 sati igra protiv Katara. Hrvatska, koja od 18 sati igra protiv Bahreina, je treća s tri boda, četvrti je Katar s dva boda, dok je Japan peti s jednim bodom. Bahrein je posljednji bez bodova. TABLICA: 1 Danska 2 2 0 0 65-40 4 2 Argentina 3 2 0 1 72-76 4 3 HRVATSKA 2 1 1 0 55-53 3 4 Katar 2 1 0 1 55-55 2 5 Japan 3 0 1 2 82-88 1 6 Bahrein 2 0 0 2 41-58 0 Mara igra k’o zmaj. Kako bi rekli poklonici rukometa, već kad primi loptu navijači se ljube i čestitaju si. Nepogrešiv je skoro, a što je najljepša vijest u cijeloj priči ulovio je kontinuitet nastupa na velikoj sceni nakon lanjske briljantne izvedbe u Austriji Švedskoj. On je naš najbolji pivot u ovom trenutku.
Događaj iz Abu Dhabia, možete gledati putem PPV kojeg ćete moći kupiti preko UFC platforme, a to možete napraviti OVDJE. Glavni dio programa ćete u hrvatskoj moći gledati putem GOL. hr, a on započinje u 20 sati. Naravno, moći ćete pratiti i putem raznoraznih stream platformi, a to ćete morati pronaći u bespućima internetskih stranica.
Kako komentirate ostatak SP-a, je li vas netko iznenadio ugodno i neugodno? - Zanimljivo je, ima tu svega... Pitanje je kako je s formom, kako se tko prilagodio. Bit će jako zanimljivo, posebno u ovom našem dijelu ždrijeba vidjeti rasplet između Švedske, Egipta, Rusije, Bjelorusije i Slovenije. I tamo su se još Mađari upleli pobjedom protiv Njemačke.
(HD UŽIVO>>>>) Varaždin Lokomotiva uživo prijenos gledati
Pokazali bolje lice Dakle, gospodine Mariću, završio je prvi krug, idemo s tri boda u nastavak natjecanja, no takve muke u Aleksandriji ipak nismo očekivali? - Nismo se nadali takvom raspletu u prvoj utakmici. Prve dvije su nam ustvari bile teške, tražili smo se, nismo najbolje funkcionirali iskreno rečeno. Uz takav slijed rezultata atmosfera nije bila najbolja. Došla je utakmica s Katarom, u kojoj smo ipak pokazali bolje lice i karakter. Mladi igrači su odigrali dobre role, obrana je bila na 22 primljena gola. Napad je mogao možda više, ali dobro, kad sve uzmemo bilo je korektno.
[UŽIVO] Započinje UFC 280! Pogledajte gdje možete gledati
Hrvatska s velikim pojačanjem lovi novu pobjedu! Argentina sredila Japan i skočila na drugo mjestoHRVATSKA - BAHREIN (18. 00) HRVATSKA: Pešić; Štrlek, Musa, Horvat, Mamić, Duvnjak, Martinović BAHREIN: Hussein; Aal Salatna, M. Merza, Fadhul, A. Merza, Al Sayyad, Mohamad ------------------ Prijenos uživo na Sportske. novosti: 17. 35 Manje je od pola sata do početka dvoboja. Mogu li Kauboji bolje otvoriti drugi krug nego što su to učinili na samom startu SP-a? 17. 30 Vraća nam se Igor Karačić! Uz Šegu koji je odradio fantastičnu utakmicu protiv Katara, dobili su Kauboji novo pojačanje u Kairu. 17. 20 Još malo dojmova od strane naših reprezentativaca: Argentinci su imali prednost od početka do kraja susreta, bolje je otvorila susret, povela sa 5-2 te stalno držala vodstvo od jedan do pet pogodaka prednosti. Federico Pizarro postigao je čak 10 golova za Argentinu, dok je Tatsuki Yohino sa šest pogodaka bio najučinkovitiji kod Japana.
Rukomet - HRT: Sport
Naime, u svojim redovima imaju gotovo sve igrače iz vlastite lige. Unatoč tomu, na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju dospjeli su čak do četvrtfinala, što im je povijesni uspjeh. Prvi strijelac na ovom Mundijalu im je iskusni 35-godišnji Husain Al-Sayyad, s 24 pogotka iz pet utakmica, a s izborničke klupe savjete dalje Islanđanin, Aron Kristjansson, koji je od 2012. do 2016. godine vodio reprezentaciju Islanda. Gdje gledati Hrvatska – Bahrein, prijenos 3. kola 2.
Gdje gledati Hrvatska – Bahrein, prijenos SP-a u rukometu? Saznajte gdje gledati Hrvatska – Bahrein, prijenos trećega kola drugoga kruga Svjetskog rukometnog prvenstva. Još je jedna utakmica na Svjetskom prvenstvu 2023. ostala pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom prije nokaut faze, iako će do nje “Kauboji” jako teško stići. Za to treba uvjerljiva pobjeda nad Bahreinom i kiks Danske protiv Egipta, a oba scenarija u istom paketu čine se malo mogućim. No, dok je nade, nadat ćemo se. Reprezentacija Bahreina pravi je raritet u okvirima momčadi koje se natječu na Svjetskom prvenstvu.
Koliko smo realno pokazali do sada od onog što možemo? - Nismo pokazali ono što smo pokazali lani. Lagano se dižemo i atmosfera s tim samim, pa smo opušteniji i kada je to slučaj sve smo bolji. U grču je sve teško. Kako ste zadovoljni svojom rolom i zašto ne ostanete češće u obrani? - Pa tako, recimo da sam navikao. I u Austriji sam igrao napadačku rolu. Imamo igrače različitog profila, jednostavno sam prihvatio to i dajem što najbolje mogu. Ne bi to uspjelo da nemam takve suigrače koji me nalaze na crti. Sve u svemu, zadovoljan sam. Oguglali na testiranja Slijede nam Bahrein, Argentina i Danska. Svi u tome realno vide četvrtfinale, no fali nam uvjerljivost.
HRS | Hrvatski rukometni savez
CRO Race 2022
Formula 1 - Sportklub
CRO Race 2022HEP Prijatelj hrvatskog sporta Kao nacionalna kompanija, Hrvatska elektroprivreda od svog je osnutka usmjerena podržavanju i promociji hrvatske kulture i baštine, podizanju kvalitete života u zajednici te posebno pružanju podrške hrvatskom sportu. &a Pojedinačni generalni plasman po vremenu 003 Matej MOHORIC (TBV) Vrijeme 24h54′05″ Bodovni poredak 002 Jonathan MILAN (TBV) Bodovi 98 Poredak brdskih ciljeva 194 Alexis GUERIN (VBG) 51 Najbolji mladi vozač do 23 godine 046 Oscar ONLEY (DSM) 24h54′16″ Najbolja ekipa IGD INEOS GRENADIERS 74h48′19″ Pobjednik prve etape 5h31′48″ Pobjednik druge etape 3h44′44″ Pobjednik treće etape 031 Jonas VINGEGAARD (TJV) 3h31′28″ Pobjednik četvrte etape 077 Axel LAURANCE (BBK) 5h04′31″ Pobjednik pete etape 3h46′04″ Pobjednik šeste etape 017 Elia VIVIANI (IGD) 3h15′51″ Svi rezultati 01.
10. 2022. U Labinu održan Kids CRO Race Kids CRO Race u Labinu okupio je mnoštvo djece i građana koji su pratili utrku za najmlađe, u iščekivanju profesionalnih natjecatelja koji se utrkuju na petoj etapi međunarodne... 30. 09. 2022. Prva profesionalna pobjeda Axela Laurancea Francuz Axel Laurance, član momčadi B&B Hotels-KTM, pobjednik je četvrte etape ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race vožene od Biograda na Moru do Crikvenice u dužini od 219...
Koristimo ga samo u napadu, makar mu ni obrana nije strana, jer sjećamo se još 2013. je to igrao kada je bio puno mlađi. I to jako dobro i kao prednji i kao half. Njegov duh je poseban, unese u cijelu priču toliko pozitive da digne i suigrače i navijače. Veli mrtav hladan pred TV kamerama, “evo dobio sam nagradu za igrača utakmice, htio sam i ja vidjeti kako je to, makar su Šego, Mamić, Martinović zaslužili prije, ali ‘ušao’ sam u komisiju i sada sam evo upao u dugove i moram se izvlačiti”. Ta glava kada je i umorna radi sto na sat. A onda stavi naočale, uozbilji se i postane Marić, nije više Mara.
Formula 1 - Prijenos Uživo - Live stream - TV | Utrka danas
[UŽIVO] Započinje UFC 280! Pogledajte gdje možete gledati prijenos priredbe - FIGHTROOMPo mnogima, ovo je najbolja UFC-ova priredba ove godine. UFC 280, će biti neizostavan događaj za svakog obožavatelja ovoga sporta. Charles Oliveira i Islam Makhachev borit će se za upražnjenu titulu u lakoj kategoriji. Osim toga, gledat ćemo i meč za pojas u bantam kategoriji kojeg drži Aljamain Sterling, a pokušat će mu ga oteti bivši prvak T. J. Dillashaw. Pogledajte ispod gdje možete gledati ovu fantastičnu priredbu, koju će ugostiti Abu Dhabi.
Kako ćemo do nje? - Pobjeđivanjem u nizu. Bahrein je borben, slično kao Japan otprilike, a taj Japan nam je stalno u podsvijesti. Argentina nam ne leži, to je malo brži profil momčadi, no vjerujem da bismo s tom pobjedom mogli osigurati četvrtfinale. Pa ćemo vidjeti što nas ide protiv Danaca, kakvo će stanje biti. Dakle, prvi plan je pobijediti Bahrein i Argentinu.
Postaje sve zanimljivije. Hoćemo li u Kairu gledati bolju Hrvatsku, na koliko smo posto forme od lani s Eura? - Ja se nadam da hoćemo. Siguran sam da možemo i da ćemo to pokazati. Kako vam je u ovim okolnostima sa svim tim pregledima, testiranjima? - Malo je to nezgodno, ali stalno se testiramo kroz godinu, pa smo već i oguglali. Odradimo to kroz šalu i zezanje i nadamo se da neće biti nekih pozitivnih slučajeva. Kakvi ste na play stationu? - Ja nisam baš... Igraju mlađi, ima i onih koji piju kavu, koji se sunčaju, neki su na Facebooku i Instagramu.
Hrvatski rukometaši pregazili Belgiju na SP-u - Net.hr
kruga SP-a u rukometu? U hrvatskim medijima ne vlada optimistično stanje u vezi plasmana naših rukometaša u daljnju fazu natjecanja, no jedan od onih koji vjeruje je vratar Mate Šunjić. Mate je protiv Belgije skupio čak 20 obrana te će morati biti na takvoj razini i sutra ako želimo zadržati šanse za prolaskom dalje: Tko zna, možda u ponedjeljak neće biti naš kraj. A ako bude kraj, neka sve okončamo sa stilom. Taj Bahrein je pravo malo čudo jer imaju sve domaće igrače, osim što im je izbornik stranac… I prije dolaska na Svjetsko prvenstvo to deveto mjesto je bilo prvi i glavni cilj, ali naravno da smo željeli i još uvijek želimo četvrtfinale.
Jesmo li uspjeli stabilizirati formu i formacije kroz ove tri utakmice u Aleksandriji? - Bilo je puno traženja i mijenjanja, ima i novih igrača. Treba vremena da klikne, tim više što ni pripreme nisu bile duge. Ono što izbornik bude tražio to ćemo ispoštovati. Što nam je najveći plus, a što minus zasad? - Najveći plus je zajedništvo, emocija i srčanost. Minus? Konstanta u igri, da kaznimo protivnika kada je šansa za to. Recimo, Katar smo tri put imali na tri razlike, ali ga nismo uspjeli slomiti, makar je za to bilo prilike. To moramo promijeniti.
Hrvatska – Bahrein uživo utakmica i rezultati - Racunalo.com